Valokuvaus

Lowepro Nova II kameralaukku. Musta/tummanharmaa. Sisämitat 25,5 x 15 x 19,5cm.

Yritysvalokuvauksen merkittävyys

Kaikilla ei välttämättä ole mielikuvaa siitä, millaisia tuotteita yrityksenne tekee. Jo olemassa olevakin käsitys voi kuitenkin olla puutteellinen tai virheellinen. Kuvien kertoman mahtavan potentiaalin kautta herätetään luottamusta ja mahdollistetaan uusien asiakkuuksien muodostuminen.

Verkkokaupoille tuotekuvat ovat elinehto. Joillakin sivustoilla osasta tuotteista puuttuu kuva kokonaan. Tällöin on aika haastavaa lähteä ostamaan sikaa säkissä. Asiakas lähtee hakemaan kuvaa muualta ja se löytyykin usein kilpailijan verkkokaupasta. Näin asiakas alkaa varmasti vertailla ostopaikkoja keskenään.

Asiakkaan mielestä kaiken tarpeellisen informaation tulee löytyä kauppasi sivuilta. Tällöin ei tule tarvetta tiedon etsimiseen muualta.

Valokuvien lisäksi pitää löytyä kokonaiskuvaa lujittavat tekstit. Hyvät tuotekuvaukset ovatkin kaiken A ja O. Kirjoitan laajalla skaalalla erilaisia tekstejä, tarpeen mukaan.

Lähtökohtaisesti kuvia tullaan jonkin verran käsittelemään, jotta ne näyttävät paremmilta ja tuovat itse asian esiin oikeassa valossa.

Toteutan seuraavanlaisia valokuvauspalveluita…

Tuote- ja tuotantokuvat

Tekeekö tuotantoyrityksenne alihankintaa? Uusien toimeksiantajien hankinta helpottuu, mikäli on kuvia tuotannosta ja valmiista tuotteista. Kuvat omista tuotteista tulisivat olla itsestäänselvyys.

Yritysvalokuvauksessa ikuistetaan isommatkin koneet ja laitteet, yleensä omassa tuotantoympäristössään.

Miljöökuvat

Kotisivuilla vierailijat saavat kokonaisvaltaisemman kuvan yrityksestä, jonka kanssa he harkitsevat tekevänsä kauppaa. Etenkin siisteillä miljöökuvilla yritys erottuu edukseen luottamusta herättäen.

Mielikuva yrityksestä ja sen todellisesta olemassaolosta kasvaa siitä nähtävien kiinnostavien kuvien myötä.

BRIO mäyräkoira. Puinen klassikkolelu pyörillä, vetonarulla ja vieterihännällä. Väri musta, pituus 20cm.

Tuotekuvat verkkokauppoihin

Verkkokaupoille pienten esineiden kuvaukset esim. valkoisella taustalla. Kuvaan asiakkaan tiloissa paikanpäällä tai yksin kotitoimistollani.

Samasta tuotteesta voidaan ottaa useampia kuvia eri kulmista. Tällöin tuotetta tutkivan on helpompi kuvitella miltä tuote näyttää luonnossa.

Kuvat nimetään osuvasti tai asiakkaan halutessa ne toimitetaan vain muistikortin numeroimina, esim. ”109143.jpg”. Tällöin asiakkaan kannattaa nimetä kuvat itse, jotta ne löytyvät helposti omista kansioista. Myös hakukonenäkyvyys paranee kun kuvilla on asianmukaiset nimet ja vaihtoehtoiset Alt-tekstit. Mikäli kuvaa ei pystytä näyttämään tai näkemään, niin vaihtoehtoisten Alt-tekstien kuvaus astuu tällöin kehiin. Myös tämä parantaa osaltaan hakukonenäkyvyyttä.

Kuvauksen hintaan lisätään Akaan ulkopuolella edestakaiset matkakulut 0,50€/km. Matka alkaa ja päättyy Viialan keskustaan, osoitteeseen 37830 Akaa.

Laitetaan verkkokauppasi kuvat kuntoon!

Tuotekuva räikkävääntimestä.