Tilaaminen

Tarjouspyyntö ja tilausprosessi kirjoitustyölle

1. Asiakas lähettää sähköpostia, jossa kuvailee yrityksensä tarpeen. Viestiin voi jättää myös soittopyynnön.

2. Tilanteen mukaan voidaan tavata (lähiseutu), pitää puhelinpalaveri tai jatkaa sähköpostiliikennöintiä. Tietojen pohjalta pystyn tekemään alustavan tarjouksen, jonka lähetän sähköpostitse.

Näppäimistön kirjasimia.

Lopullinen hinta voi muuttua, jos tekstiä tarvitaan enemmän tai pärjätäänkin alkuperäistä arviota vähemmällä. Voimme sopia budjetin mitä ei ylitetä.

Tarjous ei sido sinua tai yritystäsi mihinkään.

Tilaus

Asiakkaan tehtyä tilauksen, lähetän tilausvahvistuksen sähköpostitse.

3. Teen kirjoitustyön ennalta sovitun mukaisesti. Suuremmissa kirjoitustöissä lähetän alkuvaiheessa asiakkaalle otteen, johon pyydän nopeasti kommentteja. Tässä vaiheessa voidaan vielä tehdä helposti muutoksia.

4. Kenraalikatselmus. Asiakas saa valmiin tuotoksen sähköpostiin. Jos ilmenee pientä viilattavaa, se voidaan tehdä. Oleelliset muutokset hinnoitellaan erikseen.

5. Asiakkaan hyväksyttyä toimitetun tuotteen tapahtuu luovutus, jonka jälkeen lähetän laskun. Välilasku on mahdollinen suuremmissa tilauksissa.

Tekstit toimitetaan tekstitiedostoina, siten että ne aukeavat asiakkaan koneella tavanomaisimmissa tekstinkäsittelyohjelmissa. Microsoft Word, OpenOffice Writer, LibreOffice Writer. Voin tehdä myös PDF-version.

Kotisivuille siirtäminen sujuu helposti tekstinkäsittelyohjelmasta kopioiden.

Epätodennäköisessä vahinkotilanteessa Tuotekuva Myy Oy on korvausvastuussa enintään Tuotekuva Myy Oy:ltä tilatun tilauksen koko summalla.