Mikä Tuotekuva Myy?

Näppäimistö, M-kirjain. Myy.

Tuotekuva Myy Oy on teknisen kirjoittamisen ja tuotevalokuvauksen yhden hengen sisällöntuotantotoimisto Akaasta, Etelä-Pirkanmaalta. Kohderyhmänä PK-yritykset, etenkin teknologiateollisuudessa. Tekninen kirjoittaminen on osa teknistä viestintää, mikä pitää sisällään monenlaista tekstintuotantoa.

Tarjontaan kuuluvat ensiluokkaiset tekstit kotisivuille, esitteisiin ja lehtiin. Kotisivuille luodaan joko kokonaan uudet esittely/markkinointitekstit (copywriting) tai nykyisiä tekstejä muokataan ja mahdollisesti lisätään. Myös lyhyet tekniikan alan käännöstyöt onnistuvat englanniksi. Esitteet saat tarvittaessa valmiiksi painettuina.

Lisäksi tuon verkkokaupoissa myytävät tuotteet esiin hyvässä valossa, tarjoamalla esineiden valokuvauspalvelua sekä tuotekuvausten kirjoittamista.

Allekirjoittaneesta

Taustaltani olen paljasjalkainen viialalainen, jolla kokemusta teknologiateollisuuden kokoonpanotehtävistä ja toimiston teknisten asiakirjojen laatimisesta. Tunnen tekniikan termistöä ja osaan loihtia informatiiviset tekstit. Kaikki julkaistavat tekstit laadin pedantisti ja harkiten – Tällä tavoin muodostuvat helppolukuiset ja myyvät tuotekuvaukset.

Kiinnostus tekniikan maailmaan, luovaan kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen rakensivat erityisesti teknologiateollisuuden PK-yrityksiä palvelevan teknisen kirjoittamisen toimiston.

Koulutukseltani olen ylioppilas ja koneenasentaja, jonka ammattitutkinto suoritettu oppisopimuskoulutuksena.

Vapaa-ajalla kannan pokkarikameraa lähestulkoon aina taskussani. Tuotevalokuvaukset toteutan järjestelmäkameralla.

Pikkuauto kitkavetomoottorilla. Punainen Ferrari. Pituus 10,5cm.

Helppous

Tuotekuva Myyn kanssa asiointi on mutkatonta. Yhden hengen yrityksen kanssa kommunikoit aina suoraan, ilman välikäsiä. Aikataulujen pitäminen on luonnollisesti itsestäänselvyys. Kirjoituspalvelut voidaan toteuttaa myös kokonaan etänä.

Viestiveturi™ ja Bisnesvaunu™ ovat osa Tuotekuva Express™ -palvelua. Ne ovat helppo ratkaisu kun halutaan satsata näkyvyyteen ja kirjalliseen viestintään. Katso hinnasto.

Prosessi käynnistyy parhaiten sähköpostilla, jossa asiakas kuvaa yrityksensä tarpeen. Viestiin voi halutessaan jättää soittopyynnön.

Tämän jälkeen voidaan tilanteen mukaan tavata, pitää puhelinpalaveri tai jatkaa sähköpostiliikennöintiä, jonka pohjalta laadin tarjouksen/toteutuksen. Kenraalikatselmuksessa pienet muutokset ovat vielä mahdollisia. Lopuksi valmis työ luovutetaan sovitulla tavalla.

Lue tilaamisesta tarkemmin.

Budjetointia helpottaa oleellisesti kirjoitustöiden sanapohjainen hinnoittelu, jossa maksat vain tuloksista. Voimme sopia etukäteen hintakaton, minkä alla myös pysytään.

Heikki Mäkinen

tekninen kirjoittaja